En vision om at gøre kombucha, en frisk, sprudlende, fermenteret og naturligt læskedrik, tilgængelig for alle.

Kombucha Time blev i 2017 grundlagt af Julie Boye-Hansen. Efter et år i USA som udvekslingsstudent, hvor kombucha er tilgængeligt overalt, opstod der naturligt en mangel ved hjemkomsten til Danmark. Meget naturligt begyndte der en lille produktion på køkkenbordet – det udviklede sig og blev til Kombucha Time.

Kombucha er en sprudlende, forfriskende læskedrik der fremstilles ved at fermentere te. En gæringsproces hvor mælkesyrebakterier og gær omdanner en sød te til en let sur/sødlig drik, med en boblende fornemmelse, som opstår naturligt efter tapning på flasker.

Kombucha Time tror på at smagen er altafgørende, og vi ønsker ikke at noget er tilsat efter fermenteringen er startet. Produktet skal være 100% naturligt og vi ønsker at hele produktet skal være fermenteret. Smagsgiverne er blomster, urter og krydderier, der skaber en velafbalanceret smag i harmoni med vores nøje udvalgte teer.

Kombucha Time bidrager til et anderledes take på det nuværende læskedrikmarked, ved at levere en sprudlende og forfriskende drik, der med sin rene ingrediensliste og let sur/sødlige smag er den perfekte drikkevare til at gøre hver dag sprudlende.

Det er altid tid til Kombucha Time

SMAGSVARIANTER