Handelsbetingelser

Kombucha Time
Industrivænget 14
4241 Vemmelev
+45 49402840
CVR: 38957058

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Kombucha Time tager imod online betalinger med;
Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online.

Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Kombucha Time benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Opsigelse af Tjenesten kan ske ved udgang af betalings-perioden på 1 måned fra seneste betaling. For at opsige sin aftale skal man bruge det, på forsiden, angivede link eller kontakte Kombucha Time. 

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Vi afsender ordre hver torsdag, og ordren vil blive leveret fredag hos kunden. Ordren skal være modtaget hos kombucha Time senest kl 08 torsdag morgen, for at kunne blive leveret samme uge. Har du abonnement, afsendes ordren, så ordren vil blive modtaget fredag der ligger tættest på d. 1. Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail. Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland. Alle varer leveres med Xpressen.

Reklamationsret

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af vare (drikkevarer) købt hos www.kombuchatime.dk. idet produkterne er af en sådan beskaffenhed, der tillader fravigelse af den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage ved online køb. Ved fortrydelse rettes henvendelse til Kombucha Time på telefon eller info@kombuchatime.dk, hvor Navn og ordrenummer oplyses. Da produkterne har opbevaringskrav, tages vare ikke retur. Da opbevaringen ikke kan garentres korrekt

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til. Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Kombucha Time. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til info@kombuchatime.dk eller ringe på +45 49402840 hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

  • Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
  • Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

 

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende info@kombuchatime.dk.