Kombucha Faq

Har du spørgsmål vedrørende Kombucha, så læs med her!

Hvorfor drikke Kombucha?

Først og fremmest fordi det er en lækker forfriskende læskedrik, som med sikkerhed vil få dig til at føle dig forfrisket. Det er en læskedrik med lavt sukkerindhold. Fermenteringen gør at kombucha har et højt indhold af mælkesyrebakterier, som er kendt for at have en utrolig god virkning på tarmmiljøet.

Hvad består kombucha af?

Kombucha består kun af tre ting: Vand, te og sukker. Men kan dog fremstilles i mange smagsvarianter, og derfor kan ingredienslisten derfor også består af mere feks. frugt eller urter.

Den bedste måde at nyde kombucha?

Det er at servere den iskold. Dog behøver vores kombucha ikke at blive opbevaret på køl, men den bør dog nydes kold.

Er der alkohol i Kombucha Time Kombucha?

Nej, Kombucha Time kombucha indeholder ikke alkohol. Grænsen for et alkoholfrit produkt er 0,5% og vores Kombucha Time ligger altid under denne grænseværdi.

Hvor stammer kombucha fra?

Kombucha er ikke en ny dille, men noget der menes at kunne dateres tilbage til cirka 200 år f.kr. ogKejser Qin Shi Hauge, i Kina. Senere har man også fundet spor af kombucha i Japan. Det menes at Kombucha er blevet spredt til først Rusland og senere til Europa gennem silkevejen.

Er Kombucha sundt?

Du skal drikke kombucha fordi du kan lide det, og at nogle oplever sundhedsmæssige goder ved det er et plus. Men der er ingen forskning der entydig kan konkludere om det er sundt eller ej. Dog er der at sige, kombucha fermenteres ved hjælp af bakterier (mælkesyrebakterier) som er vigtige for vores tarmmiljø, og derfor er det ikke mærkeligt at mange vil betegne kombucha som en sundheds drik. 

Smager Kombucha Time Kombucha ens hver gang?

Ja! Det er vores mål, at hver gang du vælger en Kombucha fra Kombucha Time kan du forvente at smagen er ens. Der kan dog være en meget lille undvigelse, men den er så lille at man ikke vil kunne smage det. Selvom vi ikke pasteuriserer vores produkt og det derfor stadig er levende, så kan du forvente at det smager ens hver gang du drikke kombucha fra Kombucha Time. 

kombucha faq